Monday, 22 September 2014

Baby in the house!!

haa...tudia... baru nk dekat 2 bulan tak update blog tetiba da ada baby in the house. 
title kena gempak skit. hikhikhikhik. ingtkan nak tunggu cukup 9 bulan baru update, tapi lama sangat la pulak. lama gak la terfikir... nak share ke tak citer ni. hahaha... macam2 perasaan ada. 

Anyway, i'm happy to announce that i'm pregnant. baru lagi 13minggu gitu... sempat la berpuasa penuh tahun ni. ingtkan memang period delay ke ape... rupa2 nya ada tiny human. huhuhu. masa raya tu rasa da lain macam.. rasa macam da berisi gila..pastu tak dapat nak sorok2..tak boleh nk sedut2 perut time bergambar. hahaha.


this is our tiny human. ok..mcm tak percaya, ada manusia dalam perut i ni. huhuhu.
12 weeks, pegi scan dekat KK Dengkil, da nampak heartbeat dia liplap2 mcm lampu raya. 
semoga membesar dengan sihat smpai selamat bersalin.


ada banyakkkk sangat citer i nak share. tapi busy keje la plak, 
kalo offday, i busy tido dan berehat2. morning sickness ke ape, tak de la teruk sangat. setakat mual2 je la. takde sampai muntah2 bagai. tapi tu la....malas nk update blog, salah satu pregnancy symptom jugak kot. huhuu. 

14 comments:

InaYusoff said...[Reply]

tunggu punya tunggu entryy..

tu diaaaaaaaa......
berita gembiraaa ..


tahniah n...

jaga kandungan baik-baik....

Mimy Hamid said...[Reply]

nolly akak teruja...take care tau....jaga diri elok2 preggy mum

Shizan Syafik said...[Reply]

Wauuu.. Agaknya dekat2 kot bby kita nnti.. Hihi

Anonymous said...[Reply]

oke diampunkan x update kerana ada berita gumbiraaa! hehe, TAHNIAH, take care.

Hanim

Keyna said...[Reply]

tahniah.. happy for u.. jaga kandungan elok2 ye...

doakn ina dapat juga rasa saat happy macam nie... :)

Cik Puan Tqah said...[Reply]

congrats dear,, take care tau!!

cikCT said...[Reply]

tahniahhhh!

dh dpt rasa bila tgk status kat fb. sometimes ada komen dkt grup mom to be kan. hihi

tanhiah yunk. take care tau :)

J.Syazwana said...[Reply]

wahhhh bestnyaaa.
tahniah dear.
jaga diri elok2 k :)

Nastyna said...[Reply]

wieeeee congratulations!!!! hahahaa take a good care of u both yer. enjoy the moment... especially with ur hubby, pas ni payah dah nak manja2 hehehee.

LindaF said...[Reply]

Alhamdulillah. Kita sama.. baby 2015 ;)

Petak Bunga said...[Reply]

tahniah..
take care, x mau sibuk2 sgt.. kena bnyak2 rehat..

Nastyna said...[Reply]

sorry resepi letak ikut pemahaman dan kelengkapan sendiri hehehe. baking powder sepaket hak kecik tu, 11gram rasanya and vanilla sugar boleh ganti ngan esen vanilla la.. sbb sini tak dak esen vanilla. harap membantu and moga menjadi yyer. heheehe

Nastyna said...[Reply]

sorry resepi letak ikut pemahaman dan kelengkapan sendiri hehehe. baking powder sepaket hak kecik tu, 11gram rasanya and vanilla sugar boleh ganti ngan esen vanilla la.. sbb sini tak dak esen vanilla. harap membantu and moga menjadi yyer. heheehe

~~Masha~~ said...[Reply]

ok..congrats dear..tcare mummy n baby..:-)