Thursday, 15 August 2013

Menu post raya

wahh.. terasa lama betul cuti raya kali ni..
walaupon hanya seminggu je..
kalo masih bujang... da tentu cuti raya ku smpai 2 mggu. 
hihihih. 

mlm ni da start keje... tp 1mlm je. mls nak amik cuti..lgpon si suami keje jugak.
esok smpai sabtu harap2 tak kena dtg keje.
ahad mlm baru keje blk. 

tak larat nk taip bnyk2. 
tetiba mlm ni sakit kepala plak... fuhh... dugaan betul.
hari selasa kami da ada kt cyber...tp 2-2 still cuti. 
amik peluang kuar dating puas2 kt alamanda.
and beli food and vegies sket stok utk masak seminggu.

Rembat 2 bungkus Mission Wraps ni... dpt free buku resepi

ape lg... mggu ni laki bini makan wraps sajo lah...
bg perut rehat sket......dok melantak juadah raya tak ingt diri kan.
smpai naik 2kg. mihihihihihi

panaskn wrap...and tabur cheese. tggu smpai melt


tabur la bahan sampingan lain. perghh....rasa dia lg sedap dari hot and roll. lps ni tak payah nk g mkn kt hot and roll da. buat sendiri lg marveles.

ni i guna ayam yg marinate bbq sos.
sama je resepi mcm Pita Ayam BBQ tu.....
kali ni guna wrap plak. 

Next kalo i guna inti lain.....i share kt blog.
tak sabar nk cuba resepi dlm buku tu plak..



4 comments:

ellysa emran said...[Reply]

da balik bercuti yea Miss N... :)
lisa rajin gak buat chic wrap ni sbb sangat simple n jimat masa...kalau malas sangat wrap jer dgn burger n sayur...hahahha

eddany @ WE said...[Reply]

Nolly...
ni pon antara peberet WE tau
senang kan nak buat...campak2 je hehe
btol tu kemaen melantak masa raya...uwwwaaa berkilo la kot WE naek nnt ni...

ain shahrulazri said...[Reply]

menu breakfast sy pg ni :) tp inti letak sosej,telur hancur, mayonis, sos thai & chesse jer huhu simple n sdp huhu

Linda Yusoff said...[Reply]

Whoaaaaa tq for resepi! I suka makan wrap ke pita ke ? sbb simple tp tak pernah buat. hahah.