Tuesday, 1 April 2014

Hi!

Really miss blogging so much! Banyak je benda nak share... smpai tak tau nk start dari mana. ada gak yg tak complete amik pic utk jadikan storyline yg berkesan. Muehehe.. tggu la masa offday baru update bley? Mlm ni last keje utk mggu ni... arghh.. nak rest and tido puas2. 


Tempek la gambar kukukakiku ni... ada lagi sekelumit inai di kuku jari kakiku itew... setelah setahun,sebulan, ‎17hari kami kawen.  Wow.. masih segar dlm ingatan lg mcm mana terseksanya jiwa,raga,fizikal,mental takkala kena pakai inai daun kat kaki and tangan. Seksa wooo... itu mmg 1st and last la kot pakai inai gitu. Keras kejung badan, nk tido pon tak selesa... time tu la tetiba panties nak lekat kat celah ‎*#$%
‎Tetiba time tu la nak gatal sana sini. T___T nasib la ada bridesmaid yg reliable..bley buat ape saje.. da kata kawan sejati..mmg kena turuti segala perintah walaupon agak diluar jangkaan. Kehkeh.. overall, mmg puas hati ah seksa2 pon, inai di jari jemari ku merah ang2... pakai 2 hari b4 nikah... masa hari nikah, inai makin merah uolss. basuh la pinggan bnyk mana pon, lagi merah ada la inai tu. Ok.. da melalut plak.. nanti nak kena buat entry khas pasal inai. Mcm2 drama gak masa nk pakai inai kawen ni. Kihkih



Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

3 comments:

Diyana said...[Reply]

amboiii lama nye inai b'tahan...smpi setahun...

cik hani said...[Reply]

Kite pun dah masuk setahun sebulan kawen.kawen bln 2 last year .

S. Faezah said...[Reply]

waaa da setahun lebih still ada inai lg..huhuhu