Friday, 4 January 2013

Tony Roma's post story

Hallu2..
nampak mcm rajin je update blog kan.
Ala2 mcm fulfill new year resolution plak. tp jgn tertipu daya.. ni sume schedule entry semata.
Muehehehe..kebetulan...mggu ni I keje mlm...and mood menulis dtg mencurah..tu yg slalu je ada entry. hihi.

Anyway..ni nk citer kisah yg da basi... makanan2 tu pon sume da di compost baik punye.. hihi
Still remember this entry?? ala2 mcm promote suh beli groupon tony roma's. kuikuikui.
So, finally i beli 4 kupon. hahaha..tamak giler! tp tak pe la...setahun sekali je.

First pegi mkn..masa awal bln 11. masa tu..tgk sold out kupon 6k+ kot. giler kentang. so, risau food habis..sbb ada dkt 2 outlet je, dekat E-curve and Mont Kiara kot. mmg tak sempt da nk tggu birthday i ke ape. trus pegi walk in. nasib ada seat lg. kalo tak reserve pon tadak hal..


this is complementary starter. ada roti and butter. and sup tulang sorang satu.. fuhhh...sedap. mkn bersungguh2..sbb lapar. hihihi


Our food. Nyum. besar nk mampos portion food dia. da la sedap berganda2. kali ni, air termasuk dlm kopun ni.....juice oren. ok la...not bad. sume sedapppppppp.



makan dan terus mkn...akhirnya...both of us surrender. berjaya habiskn rib je. rib tu wajib habiskn kot...especially masa panas... daging luar garing..tp kat dlm juice and melt to the bone. Finally, 1/4 chicken and 2 keping ayam goreng tu tak abis. kasi tapau utk bfast esok pg. potato bake tu pon kiaorg da tak mampu nk habiskn. Bake Bean Ranch style tu pon sama..kasi tapau. ya ampun..sedap betul hihihi.


Tggl kenangan....hanya mampu telan air liur bnyk2 jer. tggu la bln 10 tahun ni, kot2 ada lg Tony Roma's buat promotion. sila grab ok. huhi... lg 2 groupon..we all pegi last day, 30November kot. Alhamdulillah..still ada rezeki. and same thing, we all still tak mampu nk habiskn ayam2 tu semua. kasi tapau bawa blk gak.

Lps ni, nk tggu promotion Bubba Gump Shrimp plak... teringinnnn sgt nk mkn... tp Bubba Gump pon leh tahan mahal mcm tony roma's ni. kalo sesaja nk pi makan..mmg terasa sygggg sgt duit. hihi. tggu je la promotion ye!



Last pic, muka tuan tanah kedaung. kihkihkih..excited tgh tggu mknn ni. perut lapar nk mampos pon ada gak.. maklumla..nk mkn besar..harus ada edisi puasa 12jam before mkn. huhi.




2 comments:

orked violet @ SYA said...[Reply]

haha.puas ati kan mkn kt c2.. =)

Miss N and Mr N said...[Reply]

@orked violet @ SYA aah sya. bley la merasa makanan mewah dgn harga murah. hihiihi