Tuesday, 10 December 2013

How to host a party..



How to host a party?....the answer is... I DONT KNOW!
matik laa... last minit sgt da ni..... 
smlm baru booking khemah and food.......
smpai je opis..terus create event kt fb.. ala kadar jer... 
jemput mana yg nmpk je fren list kt fb tu. wakakaka.. sent invite pon gigil2 tangan ni ha....seram sejuk
majlis akan diadakan pada hari Sabtu ni, 14dec. 4 hari jer lg weih..rasa nk pengsan

veryyyy last minit yer. harap2 tuan rumah tak kena demam kepialu di saat2 akhir ni. 
arghh.. worst ever..... planning buat kenduri di rumah sendiri lg susah  nk plan utk wedding. 
arrrrr........totally lost...kalo masa wedding boleh la nk lepas tangan..sume tugas serah kt mak abah.. 
da kata anak dia pengantin, ratu sehari..harus la rilex..serah diri pakai inai...bersiap2..dok bersanding dan ghenyih sajaaaa.............

hukhuk.. dupdap..dupdap... kena back to  basic. buat list jom!
harap2..tak kelam kabut... wuwuwuwuwuw... 
anyway...sape2 my reader yg duduk di sekitar KL, andai korang free hari sabtu ni....jemput dtg  ke rumah yer... majlis start 5pm smpai ke mlm.... sape2 blogger yg ada add i kt fb..mmg i da invite. hopefully uolss sudi dtg ke rumah i yg terletak di cyberjaya. segan nk disclose alamat kt sini...nnt uols komen tgglkn email... i bg alamat.

risau weih.... mcm2 dok pikir... cukup ke makanan nanti? ada ke org nak dtg nnt? 14dec ni tarikh panas kot...ramai org buat kenduri. huhuhu. sempat ke nak kemas rumah?? arghhh... tetamu selesa ke tak nanti.. wuwuwuw.. wish me luck uolssss... kalo successful, mmg i akan buat entry khas utk rujukan uols nnt. huhu. 



ps: apesal ye..ada setengah org melayu yg tak reti jaga mulut? bila masuk rumah baru, tak buat kenduri.. asyikkk la dok bertanya..bila nk buat kenduri jemput dtg segala.... tgk je org upload pic food kt fb... jumpa kt opis..asyik la dok tanya.. tak bawa ape2 ke kt diorg. bila da jemput dtg kenduri... adaaa lg tu nk ckp.. 'wahh.. masyuk..' weih... bloodyhell la.... diam je tak bley ke? gila la org mcm ni.. patut la tak bley nk berjaya... mulut tu asyik nk menyakitkn hati org jer la... tu blom lg yg ada dok ckp.. 'eh..apesal ko beli rumah ni? kecik la.' Pala hotak hang la...awat..hang da beli rumah 8tingket ka? ikut dan je kan nk ckp ape pon. kebabian sungguh. opss.. ter emo plak. 

2 comments:

Diyana said...[Reply]

alaaaaa~ xdpt laa nak pergi.. sobs~
minggu ni nak balik ipoh (T_T)

yuyuy akley said...[Reply]

Hurm tu la kan.. Bli umah baru je dok tanya bila nk bt.. Ada rezki tuan umah n ada kesempatan ada la kan.. Lor tanya apsal beli umah pun ada gak? Yg tu lg xde insurans huh..