Thursday, 5 December 2013

Set Tefal Murah

{MAAF, SAYA DA TAK AMIK ORDER}
boleh cari di online seller yg lain ye. sorry..


seperti tajuk di atas....ni nak bg tau... ada sape2 yg berkenan nk order set tefal ni tak??

harga termasuk shipping ke malaysia: rm210 (ikut currency skang rm5.4 = £1)

UPDATE: SALE da habis..
NEW PRICE: RM320

skarang tgh ada promotion kt Amazon... bley click SINI for more info.
tapi barang akan sampai ke Malaysia dlm 3 bln. means..kalo beli sekarang...bln 2 tahun dpn baru dpt. 
kaler yg ada..hanya warna merah.. kalo nk hitam... harga mahal ok! satu set hitam da rm368.
lai..lai... sape nk order? i perlukan lagi 2 org utk dpt harga murah mcm ni.. sbb kita akan share shipping cost dari UK ke Malaysia. sekali shipping masuk kotak 30kg... bley sumbat 5 set terus. tapi tak dpt kotak yer...abg i akan pac asing2. kalo nk kotak sekali.. bley muat dlm 3set je. rugi tu.. 

Kakak ipar i akan tolong belikan.. then pos ke kl. we all tak amik untung pon ni, mmg tolong belikan je. win-win situation. so, kalo nk beli..mmg kena byr siap2. kaedah pre-order gitu. tapi in sha Allah...barang mmg akan selamat sampai. 

Harga tefal promotion: £29.99
Shipping cost ke Malaysia: £44 (share utk 5set)
Currency rate semasa: rm5.4

Setelah di darab dan dibahagi sama rata... harga jatuh dlm rm210 je..dibundarkn pada titik perpuluhan terdekat. tapi ni tak finalised lg ye... kot2 credit card charge kurang dari tu...kita pon dpt harga lg murah.
Selalunya...kakak ipar i akan order guna cc dia dulu.. then dia tunggu maybank charge.. baru dia bgtau bape kena bayar. mmg dia amik ngam2 je...

So, kalo betul2 jadi beli.. bley trus bank in duit.. then tggu smpai bln 2 baru dpt brg. 
kalo minat ..leh sent email kt i... nloven1502@gmail.com

ok.. itu saje. jgn risau ye.. i bukan jenis penipu. kot2 la uolss takut nk order dari stranger. 
ai is jujur orgnye.. baik hati plak tu. kehkehkeh. 

8 comments:

Mimy Hamid said...[Reply]

ye tolong prove kan jugak...nolly tak penipu...i kenal abg and kakak dia duk UK..

nolly nak order handbag primark pleaseeeeeeeee

Cik Puan Tqah said...[Reply]

nolly..brg lain xbleh order ke? baju baby ke..hahahhaa

Nastyna said...[Reply]

ting..tetiba terdetik idea nak gi ushar set tefal la sebab bag I kosong2 lagi ni tak tau nak buh apa dah. Thanks darling, and wish u luck in looking for a partner in crime hehehe joke.

But seriously, set tefal macam ni with that price, totally worth it guys, sila la rembat.

Suhara Selamat said...[Reply]

Salam...macam berminat je nak order dis set....so total actually berapa..tq

Wan Rafidah Wan Ali said...[Reply]

Salam..ada lg x set ni..mcm nak je

Wan Rafidah Wan Ali said...[Reply]

Salam..ada lg x set ni..mcm nak je

Anonymous said...[Reply]

ade lg x??

Anonymous said...[Reply]

http://correlletefalshopuk.blogspot.co.uk/

cuba ke blog ni..

Harap dapat emmbantu